woensdag 4 maart 2015

De Openbare Werkplaats in Amsterdam

Wat heeft de Openbare Werkplaats te bieden?

Natuurlijk beschikt de werkplaats over een hout-, metaal- en techniekafdeling. In iedere afdeling staat een brede verzameling van machines, zodat iedereen er voor zijn of haar klus uit de voeten kan! Een groot voordeel van de Openbare Werkplaats is de ligging. Het ligt in een gebied met veel creatieve broedplaatsen en het is gemakkelijk te bereiken. Verder is er de mogelijkheid om gratis te parkeren en dat is in een stad als Amsterdam zeker geen overbodige luxe! Daarnaast is er een kleedruimte met een douche en is er door het gehele pand WIFI aanwezig. Voor de pauzes is er een kantine waar je een lekker bakje koffie kunt drinken en ideeën kunt uitwisselen met andere creatievelingen.

  • De Openbare Werkplaats beschikt over een hout-, metaal- en techniekafdeling
  • Naast werkbanken en werkruimtes is er ook opslag en gereedschap te huur
  • De Openbare Werkplaats biedt veel verschillende cursussen aan
  • Het is gelegen aan de Cruquiusweg 78a te Amsterdam, een broedplaats voor creativiteit

Wat valt er allemaal te huren?

De Openbare Werkplaats in Amsterdam biedt bijvoorbeeld de huur van een werkbank aan. Heb je een klusje waarvoor je even een eigen plekje nodig hebt, dan is dat dus mogelijk. Heb je een grotere klus waarvoor je wat langer een ruimere plek nodig bent, dan zijn er eventueel ook werkruimtes te huren. Voor de huurprijzen zou je bijvoorbeeld hier kunnen kijken. Wanneer je een grotere opdracht hebt, is het natuurlijk mogelijk dat je opslagruimte nodig bent. Ook hierin kan de Openbare Werkplaats voorzien. Er zijn voldoende ruimtes om jouw materiaal kwijt te kunnen. Heb je nou bijvoorbeeld net dat ene gereedschap niet in eigen bezit? Dan is het zelfs mogelijk om dit te huren. Mail of bel gerust voor de mogelijkheden. 

Leren in de Openbare Werkplaats

Altijd al een keer willen leren lassen? Die ene stoel mooi willen bekleden of je motorfiets zelf willen onderhouden? Dan is de Openbare Werkplaats zeker geschikt voor jou. Er worden namelijk veel verschillende soorten cursussen aangeboden! Het aanbod is groot en voor iedereen zit er wel wat leuks en interessants tussen. Op onze website vind je alle cursussen terug, dus kijk snel of er ook wat voor jou bij zit! Daarnaast is het ook leuk om een cursus cadeau te doen aan iemand die wel wat extra handigheid kan gebruiken. In groepsverband leer je de fijne kneepjes van het vak!

Waar is de Openbare Werkplaats in Amsterdam?

De Openbare Werkplaats ligt, zoals hierboven al eerder vermeld, in een enorm creatief gebied met veel artistieke, handige en creatieve mensen. Het is een ware broedplaats voor vernieuwende ideeën en handige jongens. De werkplaats is aan de Cruquiusweg 78a, achterop het terrein. Rijd het terrein op en je rijdt er eigenlijk tegenaan. Loop gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden. Je zult zien dat er een wereld voor je opengaat in een relaxte en vooral sociale omgeving!1 opmerking:

  1. Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

    Opslagruimte Huren Apeldoorn

    BeantwoordenVerwijderen