woensdag 20 mei 2015

De Openbare Werkplaats is er voor iedereen!

Openbare Werkplaats voor hout en metaal

De Openbare Werkplaats is een plek waar iedereen terecht kan. Van beginner tot vakman, van liefhebber tot professional, mannen en vrouwen en van jong tot oud. Een groot deel van onze machines kan door iedereen gebruikt worden. Diploma's en/of langdurige ervaring met timmeren of lassen is niet noodzakelijk. Wel is voldoende vaardigheid nodig om op een veilige manier met de machines om te gaan. Wanneer deze vaardigheid er nog niet is, dan bieden we cursussen aan om deze kennis aan jou bij te brengen, zodat je in het vervolg zelfstandig aan deze machines kunt werken!

  • In principe zijn alle machines door iedereen te gebruiken, mits op een veilige manier
  • Binnen de Openbare Werkplaats wordt kennis en ervaring met elkaar gedeeld
  • We zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 8:30 t/m 17:30 

We delen onze kennis graag met jullie!

In de Openbare Werkplaats is de bereidheid van klanten en personeel groot om opgebouwde kennis en ervaring met elkaar te delen. We zien vaak dat zowel klanten als personeel elkaar tips geven binnen de werkplaats. Het is mooi om deze ontwikkeling in de praktijk te zien! De combinatie van professionaliteit en gemoedelijkheid/gezelligheid maken de Openbare Werkplaats tot een laagdrempelige werkplaats, waar iedereen in en uit loopt. De aantrekkelijke tarieven zorgen ervoor dat iedereen een kans heeft om zijn of haar klus(je) goed af te ronden!

Openingstijden

In principe is de Openbare Werkplaats geopend van maandag t/m zaterdag van 8:30 tot 17:30. Daarnaast vinden er dus cursussen plaats in de avonduren. Deze cursusavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond. Tijdens deze cursusavonden is er ook soms ruimte beschikbaar voor mensen die zelfstandig willen werken. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten