vrijdag 8 mei 2015

De zomer komt er aan!

Relaxen achter het huis!

Nu het mooie weer er weer aan komt, mogen de tuinmeubelen weer uit de schuur worden gehaald. Deze tuinmeubelen zijn vaak erg divers. Je hebt relaxte ligstoelen van kunststof, en stoelen van staal. Aangevuld met een lekker kussen, zitten deze meubels prima! De uitstraling van deze meubels is echter niet heel erg gezellig. Houten meubels hebben deze uitstraling wel! Steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor steigerhouten tuinmeubelen of terrasmeubels van bijvoorbeeld gebruikte pallets. Deze meubelen zou je zelf ook kunnen maken en ontwerpen. Wij bieden daar de ruimte voor!

Neem je eigen materiaal mee!

Wanneer je op Marktplaats kijkt, vind je veel bruikbare items die je zou kunnen gebruiken om jouw eigen tuinset te creƫren. Pallets vind je in grote aantallen en zoals je ziet op de foto's, zijn er de mooiste dingen van te maken. Ook steenschotten zijn tegenwoordig erg populair! Via Marktplaats dit soort materialen aanschaffen hoeft helemaal niet prijzig te zijn en daardoor kun je voordelig jouw gewenste loungeset in elkaar knutselen. Wanneer je nog niet helemaal voor ogen hebt hoe je de tuinset wil hebben, dan denken wij graag met je mee! Hoe tof is het om deze zomer te relaxen op je eigen gemaakte meubels?!

Maak iets unieks!

Ben je dus klaar met de geijkte tuinmeubelen zoals je ze bij de Vrijbuiter vindt en ben je op zoek naar iets eigens en origineels? Stop dan met zoeken en ga zelf aan de slag! Bepaal zelf hoe hoog of laag je wil loungen, hoe groot je tafel moet worden en hoelang de hoekbank moet zijn. Perfect aansluitend op jouw terrasje. We zijn benieuwd naar jouw plannen en zien je graag tegemoet om samen deze plannen tot een succes te maken, in de Openbare Werkplaats!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten