vrijdag 12 juni 2015

Teamuitje? Volg de cursus 'teambouwen'!

Een actief teamuitje

Om de saamhorigheid te bevorderen, organiseren bedrijven regelmatig zogenaamde teamuitjes. De activiteiten kunnen heel erg variĆ«ren en bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar originele nieuwe activiteiten. Veel voorkomende voorbeelden zijn bowlen en bijvoorbeeld wokken, maar het kan ook anders! Daarom organiseren wij de cursus 'teambouwen'. We begeleiden de groep in het creatieve proces naar een tastbaar eindproduct. Dit eindproduct kan van alles zijn! Denk bijvoorbeeld aan een houten tafel, waaraan iedereen in de avond een heerlijk hapje kan eten en die ook nog eens meegenomen kan worden naar kantoor. 

Leren en plezier hebben tegelijk

Niet iedereen heeft dezelfde kennis van metaal- en houtbewerking en de meesten hebben misschien wel heel weinig kennis. Des te leuker is het dan om een dag lang als groep bezig te zijn, plezier te hebben en nieuwe dingen te leren. Je leert elkaar ook beter kennen in een nieuwe uitdagende setting. Onder onze begeleiding is er van alles mogelijk. Het is niet het geijkte teamuitje zoals kanovaren of steppen, maar zeker niet minder de moeite waard om te ervaren. 

Een gezellige dag

Het doel van de cursus 'teambouwen' is om een leerzame en verbindende activiteit buiten de werksfeer aan te bieden. Wij zorgen voor de benodigde materialen en daarnaast ook voor de catering. In principe zijn alles machines beschikbaar. Dit is ook een beetje afhankelijk van de wensen van de groep. Wat wil je maken en van welk materiaal? Na eerst een dag actief te zijn geweest, zal de dag afgesloten worden met een gezellige avond. Uiteindelijk is het de bedoeling dat dit teamuitje nog jarenlang onderwerp van gesprek zal zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten